Lahjakortit

Haluatko ilahduttaa ystävääsi tai perheenjäsentäsi lahjakortilla?

 

Meiltä voit ostaa lahjakortteja joko jollekin tietylle palvelulle tai lahjansaajalle räätälöidylle palvelupaketille.. Tai sitten ihan puhtaasti arvolle, jolloin lahjan saaja saa käyttää lahjakortin miten itse haluaa; joko palveluihin tai tuotteisiin.

 

Arvolle ostetut lahjakortit voidaan käyttää lahjan saajan itse päättämään palveluun.  Palvelu- tai pakettilahjakortit on taas tietysti tarkoitettu käytettäväksi siihen tiettyyn palveluun. Mikäli et ole varma mikä lahjakortti olisi juuri se paras omalle läheisellesi, voimme yhdessä miettiä parhaat ratkaisut! 

 

Lahjakortin voit ostaa kahdella eri tavalla! Ensinäkin tulemalla käymään paikan päällä, olemme paikalla sopimuksen mukaan eli soittamalla 040 635 212 8 voit varmistaa paikallaolomme tai sopia noutoajankohdasta!

 

Voit ostaa lahjakortin myös etänä, ja postitamme sen puolestasi lahjan saajalle. 

Käytännössä se tarkoittaa sitä että sovimme palvelusta tai lahjakortin arvosta kanssasi, ja lähetämme sinulle laskun sähköpostiin. Kun lasku on maksettu, postitamme lahjakortin lahjansaajalle. Postituksesta veloitamme 2,50e. Mikäli haluat sisällyttää lahjakorttiin pienen viestin, voimme kirjoittaa sen lahjakortin taakse. Lahjakortti lähtee postiin kun lasku näkyy maksettuna järjestelmässämme. Mikäli lahjakortti katoaisi postissa, lahjakortti on rekisteröitynä myös lahjan saajan nimellä järjestelmässämme eli lahjakortin voi käyttää myös ilman konkreettista korttia. 

 

Mikäli haluat ostaa lahjakortin etänä, voit soittaa meille numeroon 040 635 212 8 tai olla yhteydessä sähköpostitse info@hiusjakauneussaaga.fi, tai siten Facebookissa tai Instagramissa. 

 

Tervetuloa lahjaostoksille!