Tuotesarjamme

Saagassa päätuotesarjanamme on ruotsalainen Maria Nila Stockholm, ja löydätkin tuotesarjan tuotteet myyntihyllystämme. Teemme Maria Nilalla myös kestovärjäykset ja Color Refresh-pikasävyt. 

 

Maria Nila Stockholmin tuotteita ei testata eläimillä, ja vuodesta 2013 alkaen tuotesarjan tuotteet ovat olleet 100% vegaanisia. 

gallery/maria nila logo
gallery/ds transprent

Hajusteettomana vaihtoehtona liikkeessämme on kotimainen DS, jonka tehtaan löydät Ylöjärveltä. Tuotesarja on Nilan tavoin vegaaninen, ja sarjasta löytyy tarvittavat tuotteet hiusten hoitoon ja muotoiluun.

 

Samalta tehtaalta meille tulee myös System4:n tuotteet hiuspohjan hoitoon. 

gallery/pulp riot logoo

Suoravärisarjanamme on Pulp Riot, joka on hapetteeton puolikestovärisarja 19 eri sävyllä, joita voi sekoittaa rajattomasti keskenään. Väreissä käytetään vegaanisia ainesosia ja väri haalistuu kauniisti pesujen myötä. 

 

Suoravärin keston kannalta parhaimmat pesutuotteet ovat sulfaatittomia, ja ne löydät Maria Nilan sarjastamme!  

gallery/70264955_1189739044566330_4252878867062063104_n

Uutuustuote hiusten syväpuhdistamiseen, epätoivottujen metallien poistoon hiuksesta ja hiusvärin kirkastukseen; Urban Alchemyn Opus Magnum Signature Cleanse. 100% vegaaninen hoito, jonka voit ottaa värin yhteydessä tai omana palvelunaan hiustesi hyvinvointiin. 


Suositellaan värjäyksien esikäsittelynä etenkin niille asiakkaille, joiden vesiputkista hius saa erilaisia metallikertymiä kuten rautaa, kalkkia, kuparia tai magnesiumia. Nämä metallit vaikuttavat merkittävästi värjäyksen tai vaalennuksen lopputulokseen. 


Värjäyksen yhteydessä hoidot alk. 19e, varaa aikasi nyt!

 

 

 

 

Kosmetologiltamme ihonhoitosarja Olos Natura, joka rauhoittaa, suojaa ja vahvistaa ihoa tehokkaasti. Tuotesarjan teho perustuu luontomme omiin marjoihin: mustikkaan, mansikkaan, vadelmaan ja mustaherukkaan. Tuotesarjasta löytyy rauhoittava kasvovesi, ihoa rauhoittava ja vahvistava emulsio sekä herkän ja couperosaihon 24h kasvovoide. 

 

Kysy lisää kosmetologiltamme Miialta, tuotteiden hinnat alkaen 29e.  

 

 

 

 

 

Uutuudet!

gallery/olos